Reparatii motoare buldoexcavatoare KOMATSU

Executam reparatii motoare pentru orice tip de buldoexcavator Komatsu cu motor Iveco sau Yanmar. Reparatiile au garantie.

Reparatii cutii de viteze buldoexcavatoare KOMATSU

Executam reparatii pentru orice defectiune a cutiei de viteze pentru buldoexcavatoarele KOMATSU. Reparatiile au garantie.

Reparatii pompe hidraulice buldoexcavatoare KOMATSU

Executam reparatii complete pentru pompele hidraulice pentru buldoexcavatoarele KOMATSU, atat pentru modelul R5, cat si pentru modelul R2. Detinem pe stoc pompe hidraulice reparate, cu garantie, astfel incat clientul sa poata beneficia imediat de inlocuirea celei defecte.

Reparatii distribuitoare hidraulice buldoexcavatoare KOMATSU

Executam reparatii pentru majoritatea defectelor survenite la distribuitoarele hidraulice, atat pentru modelul R5, cat si pentru modelul R2. Reparatiile au garantie.

Reparatii cilindri hidraulici buldoexcavatoare KOMATSU

Executam reparatii complete pentru orice tip de cilindru – presetupe, garnituri, tije, pistoane, camasi. Reparatiile au garantie.

Reparatii pompe de injectie si injectoare

Executam reparatii la pompele de injectie ale buldoexcavatoarelor KOMATSU, atat pentru modelul R5, cat si pentru modelul R2 ( pompe de injectie in linie si pompe de injectie rotative ). Reparam pompe de injectie si injectoare pentru buldoexcavatoare NEW HOLLAND, CASE, VOLVO. Detinem pe stoc pompe de injectie reparate avand garantie, astfel incat clientii sa poata beneficia imediat de inlocuirea celei defecte.

Reparatii axe si sisteme de directie pentru buldoexcavatoare KOMATSU

Executam reparatii pentru orice tip de defectiune a axelor si al sistemului de directie, al buldoexcavatoarelor Komatsu, atat pentru modelul R5 cat si pentru modelul R2. De asemenea, reparam chiar si axe care sunt rupte sau prezinta uzuri extrem de mari. Reparatiile au garantie.

Reparatii sistem franare pentru buldoexcavatoare KOMATSU

Rezolvam orice tip de problema la sistemul de franare pentru buldoexcavatoarele KOMATSU, atat pentru modelul R5, cat si pentru R2. Reparatiile au garantie.

Reparatii turbosuflante pentru buldoexcavatoare KOMATSU

Reparam cu garantie turbosuflante pentru buldoexcavatoarele KOMATSU, atat pentru modelul R5, cat si pentru modelul R2. Reparatiile au garantie.